Maanrakennuspalvelut kaupunkiympäristössä Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudun alueella

Ota yhteyttä

Tregmax Oy tarjoaa monipuolisesti kaikki maanrakennuspalvelut ja kaivuutyöt, joita kaupunkiympäristössä tarvitaan! Palvelemme asiakkaita Vantaalta käsin koko pääkaupunkiseudun alueella, ja palvelemme yrityksiä niin pääurakoitsijana kuin aliurakoitsijanakin. Ota meihin yhteyttä, kerromme sinulle mielellämme lisää palveluistamme.

Kattavat maanrakennuspalvelut

Olipa kyse sitten kaupungin kaduilla tai pihoilla tarvittavista kaivinkonetöistä, me voimme auttaa. Osaamme huomioida hyvin esimerkiksi olemassa olevan infrastruktuurin työllemme asettamat reunaehdot, vilkkaankin liikenteen sekä muut toimijat työmaalla. Kanssamme isommankin urakan eri osapuolet pystyvät toimimaan mutkattomasti koko urakan ajan.

Monipuolista palvelua yrityksille

Toteutamme monipuolisesti kaikki erilaisten yritysten tarvitsemat maanrakennuspalvelut. Meillä on kattavaa kokemusta työskentelystä sekä pääurakoitsijana että aliurakoitsijana. Teemme ammattitaidolla niin teiden ja katujen pohjatyöt kuin vaikkapa pihojen pohjat ja kaupunkiliitokset – tarpeidesi mukaisena palvelukokonaisuutena.

Pyydä tarjous urakkaasi!

Tarjoamme:

  • pihapohjat ja pihojen viimeistelyn

  • teiden pohjat, asfaltointipohjat

  • kaupunkiliitokset (viemäriliitokset, katuliitokset)

  • salaojaputkien viemäristöt ja asennukset

  • muut kaivinkonetyöt erityisesti kaupunkialueella.

Salaojat ja piharakentaminen kokemuksella

Vankan osaamisemme ja laadukkaan, ajanmukaisen kalustomme avulla kaivamme salaojat ja teemme pihojen pohjatyöt sujuvasti. Voimme huolehtia piharemontin ja muut pihatyöt joko kokonaan tai vain toivomaltasi osin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teiden ja katujen pohjatyöt monipuolisesti

Palveluihimme kuuluvat erilaiset teiden ja katujen pohjatyöt ja perusparannustyöt. Uudenaikaisen kalustomme avulla pystymme tarttumaan monenlaisiin tienrakennuksen tehtäviin. Ota meihin yhteyttä, kun haluat ammattilaisen apua!

Katso yhteystietomme tästä

Tutustu työhömme kuvagalleriassa

Kuvagalleriasta löydät kuvia kalustostamme ja esimerkkejä tekemistämme töistä. Kerromme mielellämme myös lisää palveluistamme ja toimitamme halutessasi listan referensseistämme, joten ota yhteyttä!