Kokemusta kaivinkoneurakointiin Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Tregmax Oy tarjoaa vahvaa, pitkään kokemukseen perustuvaa osaamista kaivinkoneurakointiin Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Palvelemme monen kokoisia yrityksiä sekä pääurakoitsijana että aliurakoitsijana. Meiltä onnistuvat niin teiden ja pihojen pohjatyöt, salaojitukset kuin esimerkiksi kaupunkiliitoksetkin – tarpeidesi mukaisena kokonaisuutena.

Palvelua yli 20 vuoden vankalla kokemuksella

Tregmax Oy on yritys, joka on työskennellyt kaivinkoneurakoinnin parissa jo yli kaksikymmentä vuotta. Pystymmekin tarjoamaan tarvittavaa kokemusta kaivinkonetyöskentelyyn mitä erilaisimmissa kohteissa.

Meille on kunnia-asia palvella jokaista asiakastamme hyvin. Meidät tunnetaan erityisesti korkeasta laadusta ja pienen yrityksen joustavasta palvelusta. Yhteistyö kanssamme toimii aina mutkattomasti koko urakan ajan. Olemme myös luotettava kumppani, joka hoitaa tilaajavastuun edellyttämät velvoitteensa moitteettomasti.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Kysy lisätietoja!

Neljä hyvää syytä tilata kaivinkoneurakointi meiltä

Kokemuskuvake

Yli 20 vuoden kokemus

Meillä on yli 20 vuoden kokemus kaivinkoneurakoinnista. Pitkän kokemuksemme avulla viemme urakan kuin urakan onnistuneesti loppuun.

Kaivinkonekuvake

Monipuoliset maanrakennuspalvelut

Tarjoamme monipuoliset maanrakennuspalvelut, joista löydät omasi kaikkiin kohteisiin erityisesti kaupunkiympäristössä.

Laatukuvake

Erinomainen työn laatu

Kokeneen henkilökuntamme ja hyvän kalustomme avulla pystymme takaamaan erinomaisen työn laadun kaikissa vastaanottamissamme urakoissa.

Sijaintikuvake

Palvelua koko pääkaupunkiseudun alueella

Palvelemme yrityksiä kautta koko pääkaupunkiseudun. Meillä on erityistä kokemusta maanrakennustöistä kaupunkiympäristössä.

Monipuolista maanrakennusalan palvelua kaupunkiympäristössä

Tregmax Oy toteuttaa monipuolisesti kaiken maanrakennuksessa tarvitsemasi. Teemme ammattitaidolla niin teiden ja katujen pohjatyöt kuin vaikka pihojen pohjat ja salaojituksetkin. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden.

Meiltä löytyy ammattitaitoa erityisesti rakennetussa ympäristössä työskentelyyn. Osaamme ottaa huomioon olemassa olevan infrastruktuurin työllemme asettamat reunaehdot ja työskentelemme kokenein ottein myös ahtaissa paikoissa.

Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Palvelumme kattavat:

  • pihojen pohjat ja pihojen viimeistelyn

  • teiden pohjat, asfaltointipohjat

  • kaupunkiliitokset (viemäriliitokset, katuliitokset)

  • salaojaputkien viemäristöjen kaivuut ja paikoilleen asennukset.

Maanrakennustyöt nykyaikaisella kalustolla

Meiltä löytyy nykyaikainen ja laadukas kalusto, jonka avulla toteutamme onnistuneesti mitä erilaisimmat maanrakennustyöt. Kaivinkoneemme ja niiden lisävarusteet takaavat sen, että meille uskottu urakka hoituu aina sovitussa aikataulussa ja korkealaatuisella työnjäljellä.

 

Etsitkö sopivaa tekijää kaivinkoneurakallesi pääkaupunkiseudulla? Pystymme varmasti auttamaan sinua. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Katso yhteystiedot tästä